Schoolstraat 27, Wassenaar • T 070 5 123 123

De notaris voor slim ondernemen

 

Ondernemen vraagt toewijding en durf en kent de nodige risico’s. Daarom is het voor u als ondernemer verstandig om één en ander goed vast te laten leggen. Van Wijk Notarissen helpt u daar graag bij. Wij zijn al jaren zeer actief in het ondersteunen van zowel startende als ervaren ondernemers.

 

Voor alle ondernemers, startend én ervaren

Wij ondersteunen u als ondernemer tijdens alle fases van uw bedrijfsvoering.
Bent u een startende ondernemer, dan helpen wij u de juiste rechtsvorm te bepalen en adviseren wij u over mogelijke valkuilen en oplossingen bij samenwerkingsverbanden.
En omdat u natuurlijk graag werk en privéleven gescheiden houdt, brengen wij ook de gevolgen van uw onderneming op uw privésituatie in kaart. Zo nemen wij zoveel mogelijk risico’s voor u weg en gaat u goed van start.

 

Bent u een ervaren ondernemer? Dan kunnen wij u onder meer adviseren over herstructurering, samenvoeging in de vorm van een fusie of splitsing en/of uitbreiding in geval van overnames.

 

Ook bij internationaal ondernemen

Omdat ondernemers zich allang niet meer laten beperken tot de grenzen van Nederland, doet Van Wijk Notarissen dat ook niet. Wij ondersteunen onze cliënten ook internationaal. Dat kan complexe vraagstukken opleveren, die wij natuurlijk ook graag voor u behandelen.

 

Opzetten van stichting Administratiekantoor

Als het gaat om het opzetten van een stichting administratiekantoor is Van Wijk Notarissen een expert. Deze rechtsvorm wordt veel gebruikt bij het toekennen van aandelen aan medewerkers en personeelsleden. Ook bij opvolgingsvraagstukken (overdracht naar de volgende generatie) kan deze rechtsvorm handig zijn.
U krijgt van onze notarissen gericht advies over het opstellen van de juiste contracten.

 

Dit mag u van ons verwachten

U kunt als ondernemer rekenen op de kwaliteit en specifieke kennis van de  ondernemingsrechtpraktijk van Van Wijk Notarissen.
Onze service kent daarbij geen grenzen; zo leveren wij veel van onze documenten standaard aan in perfect Engels.

 

Onze beloften aan u als ondernemer:

  • Snel signaleren en handelen
  • Servicegerichte aanpak met nét dat stapje extra
  • Korte lijnen en goede bereikbaarheid
  • Deskundige en breed gedragen adviezen

 

Benieuwd wat Van Wijk Notarissen voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 5 123 123 of stuur een e-mail.