Schoolstraat 27, Wassenaar • T 070 5 123 123

Leven – helder advies bij familierechtelijke zaken

 

Bij het leven horen leuke, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld een huis kopen of overlijden. Ze hebben allemaal hun invloed op de juridische en fiscale samenstelling van uw vermogen. Door de notariële afhandeling hiervan goed te regelen, kunnen u of uw naasten zo snel mogelijk weer verder.

 

Al meer dan 25 jaar staat Van Wijk Notarissen haar cliënten bij met familierechtelijke zaken. Bijvoorbeeld bij het opstellen van (levens-) testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en soortgelijke documenten.

 

Integere en objectieve benadering

Integriteit en begrip voor familieverhoudingen spelen een zeer belangrijke rol bij notariële werkzaamheden. Denk hierbij aan boedelafwikkeling van nalatenschappen, het zijn van executeur in erfenissen en het uitvoeren van verdelingen na echtscheiding of overlijden. U kunt er op vertrouwen dat Van Wijk Notarissen uw belangen én die van andere betrokkenen met gepaste zakelijkheid, objectiviteit en voortvarendheid regelt.

 

Passend advies bij vermogensoverdracht

U wilt een testament laten opstellen. Maar heeft u nagedacht of u een uitgebreid of eenvoudig (levens)testament wenst? En is erf- of schenkbelastingbesparing daarbij belangrijk, of (nog) niet? Van Wijk Notarissen helpt u bij deze vragen. Wij bekijken uw situatie vanuit een breder perspectief en geven u een helder advies waarin wij alle mogelijke samenhangende zaken belichten. U maakt zo altijd de juiste beslissing.

 

Ook voor de overgang van uw vermogen naar de volgende generatie (ofwel ‘Estate Planning’), kunt u terecht bij Van Wijk Notarissen.
Barbara Langeler is gecertificeerd Estate Planning (EPN) specialist en vertelt u graag meer over flexibele (combi-) testamenten, schenkingen, huwelijkse voorwaarden en volmachten.

 

Dit mag u van ons verwachten

Uw vermogens- of familierechtelijke zaken wilt u direct goed hebben geregeld. Van Wijk Notarissen bekijkt daarom alles vanuit verschillende invalshoeken. In het geval van vermogensoverdracht checken wij bijvoorbeeld ook de huwelijkse voorwaarden en mogelijke andere zaken en wensen die van belang zijn.

U krijgt een goed gefundeerd advies zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Onze beloften aan u:

  • Servicegerichte aanpak met nét dat stapje extra
  • Een goed luisterend oor
  • Heldere communicatie
  • Vertrouwensband van generatie op generatie
  • Ambtsgeheim en respect voor uw privacy

 

Benieuwd wat Van Wijk Notarissen voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 070 5 123 123 of stuur een e-mail.