Schoolstraat 27, Wassenaar • T 070 5 123 123

Over ons

 

Bij Van Wijk Notarissen hebben alle medewerkers hun eigen expertise. Samen vormen wij een toegewijd en goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Ons doel is eensluidend: onze cliënten snel en goed van dienst zijn met aandacht voor hun persoonlijke wensen en situatie. En daarvoor doen wij graag dat stapje extra.

 

Wij stellen het team graag aan u voor:

 

Paul Gorsira

Notaris 
Specialist in Ondernemingsrecht

 

Stuur een bericht

Mathijs Tacken

Notaris
Specialist in Vermogensrecht

 

Stuur een bericht

Barbara Langeler

Toegevoegd Notaris
Specialist in Estate Planning

 

Stuur een bericht

Mieke Dijkstra

Kandidaat-Notaris
Specialist in Familierecht

 

Stuur een bericht

 

Jolanda Mulder

Receptioniste

De receptie bij Van Wijk Notarissen wordt bemand door Jolanda sinds 2006. Naast het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van korte vragen van klanten en het doorverbinden met de juiste medewerker, zorgt Jolanda ook voor het aanleggen van dossiers. Daarbij maakt zij gebruik van alle (digitale) verbindingen die Van Wijk Notarissen heeft met de noodzakelijke overheidsorganen en informatieverstrekkers.

 

Aanwezigheid:

Maandag, woensdag en vrijdag
van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Dinsdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Stuur een bericht

Ilja Bos

Financieel Beheer

Ilja Bos ondersteunt het kantoor sinds 2009 op financieel administratief terrein. Zij voert het beheer over de aan ons notariskantoor toevertrouwde derdengelden. De notarissen hebben dankzij Ilja op elk gewenst moment van de dag inzage in de financiële administratie. Dit is één van de kernverantwoordelijkheden van de notarissen van Van Wijk, waarop onze klanten kunnen vertrouwen.

 

Aanwezigheid:

Maandag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Stuur een bericht

Marjolein Visser

Specialist in Ondernemingsrecht

Marjolein Visser werkt al sinds 1992 bij Van Wijk Notarissen. Zij heeft zich in die vele jaren onder meer bekwaamd in de ondernemingsrechtpraktijk, mede als rechterhand van Paul Gorsira. Aandelenoverdrachten, oprichtingen van verschillende soorten rechtspersonen en alle bijbehorende zaken, behoren tot haar specialismes. Daarnaast vervult Marjolein een onmisbare rol bij de continuïteit van de digitale processen die Van Wijk Notarissen gebruikt voor een efficiënte uitvoering van taken en opdrachten.

 

Aanwezigheid:

Maandag tot en met donderdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Stuur een bericht

Marloes Kloosterman

Specialist in secretariële en organisatorische ondersteuning

Marloes Kloosterman zorgt voor alle secretariële en organisatorische zaken bij Van Wijk Notarissen sinds 1999. Ook het verwerken van vertrouwelijke gegevens, het controleren van afgesproken procedures, en het opstellen van documenten en akten in de familierechtelijke praktijk zijn haar hoofdtaken.

 

Aanwezigheid:

Dinsdag en vrijdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

Donderdag
van 9:00 tot 14:30 uur.

 

Stuur een bericht

Ingrid van Deursen

Administratieve Ondersteuning

Met vele jaren werkervaring bij andere lokale notariskantoren, is Ingrid van Deursen al sinds 2005 werkzaam in de onroerend goedsectie van Van Wijk Notarissen. Achter de schermen is zij een administratieve en essentiële toeverlaat. Het soepel laten verlopen van alle dossiers is haar hoofdtaak. Ingrid is verantwoordelijk voor alle hypothecaire doorhalingen op kantoor en weet daarnaast van de gang van zaken in lopende dossiers. Gedegen, coöperatief en collegiaal zijn haar kernwaarden.

 

Aanwezigheid:

Maandag
van 9:00 tot 15:00 uur.

Woensdag
van 11:00 tot 17:00 uur.

Donderdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

Stuur een bericht

Marco Boot

Digitale ondersteuning & archivering

Marco zorgt sinds 2011 voor de digitale opslag en archivering van alle afgehandelde dossiers. Zo kunnen de medewerkers van Van Wijk op elk gewenst moment van de dag afgewikkelde en gesloten dossiers inzien en vragen van cliënten over deze zaken snel beantwoorden. Daarnaast zorgt hij voor een accurate administratie van de urenregistratie van alle medewerkers van Van Wijk Notarissen.

 

Aanwezigheid:

Maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 13:30 uur.

 

Stuur een bericht