Schoolstraat 27, Wassenaar • T 070 5 123 123

Over ons

 

Bij Van Wijk Notarissen hebben alle medewerkers hun eigen expertise. Samen vormen wij een toegewijd en goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Ons doel is eensluidend: onze cliënten snel en goed van dienst zijn met aandacht voor hun persoonlijke wensen en situatie. En daarvoor doen wij graag dat stapje extra.

 

Wij stellen het team graag aan u voor:

 

Paul Gorsira

Specialist in Ondernemingsrecht

Na het behalen van zijn studie Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit te Leiden (1983), vertrok Paul Gorsira (notaris) naar Curaçao als kandidaat-notaris. Hij adviseerde veel buitenlandse bedrijven. Zijn focus kwam te liggen op ondernemingsrecht. Terug in Nederland zette Paul zijn carrière voort bij het bekende advocaten- en notariskantoor Nauta Dutilh in Rotterdam. In 1995 bracht hij zijn ondernemingsrechtpraktijk onder bij Notaris Van Wijk. Inmiddels heeft Paul Gorsira zijn werkgebied uitgebreid over heel Nederland en maken ook internationale cliënten gebruik van zijn specialistische kennis. Paul Gorsira is vanaf 2007 (plaatsvervangend) lid van de Kamer voor het Notariaat, het tuchtorgaan voor (kandidaat)notarissen.

 

Stuur een bericht

Mathijs Tacken

Specialist in Vermogensrecht

Mathijs Tacken (notaris) studeerde Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit in Leiden en rondde zijn studie af in 1997. Sindsdien bouwt hij aan zijn carrière, beginnende bij de advocaten- en notariskantoren De Brauw Blackstone Westbroek N.V. en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Daar focuste hij zich op het onroerend goed en vervolgens op het familierecht. In 2005 maakte Mathijs de overstap naar Van Wijk & Gorsira Notarissen om oud-notaris Niek van Wijk op te volgen. Hij volgt de meest actuele ontwikkelingen op de voet en is o.a. up-to-date op het gebied van overdrachts-, omzet-, erf- en schenkbelasting. Zowel voor particulieren als voor ondernemers.

 

Stuur een bericht

Barbara Langeler

Specialist in Estate Planning

Barbara Langeler (toegevoegd notaris) studeerde Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2000 behaalde zij haar diploma en ging zij aan de slag bij diverse notariskantoren in Amsterdam en Ede. Hier deed ze brede ervaring op met alle facetten van het notariaat. Sinds 2008 is Barbara werkzaam bij Van Wijk Notarissen. Haar specialiteit is het opmaken van testamenten, huwelijkse voorwaarden en de afwikkeling van nalatenschappen. Barbara Langeler treedt hierbij op als Estate Planner in het Notariaat (EPN) en begeleidt de gestructureerde overgang van vermogen naar de volgende generatie.

 

Aanwezigheid:

Maandag, dinsdag en donderdag
van 9:00 tot 17:00 uur.
Woensdag en vrijdag
van 8:00 tot 11:15 uur.

 

Stuur een bericht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jolanda Mulder

Receptioniste

De receptie bij Van Wijk Notarissen wordt bemand door Jolanda sinds 2006. Naast het ontvangen van onze cliënten, het beantwoorden van korte vragen van klanten en het doorverbinden met de juiste medewerker, zorgt Jolanda ook voor het aanleggen van dossiers. Daarbij maakt zij gebruik van alle (digitale) verbindingen die Van Wijk Notarissen heeft met de noodzakelijke overheidsorganen en informatieverstrekkers.

 

Aanwezigheid:

Maandag, woensdag en vrijdag
van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Dinsdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Stuur een bericht

Ilja Bos

Financieel Beheer

Ilja Bos ondersteunt het kantoor sinds 2009 op financieel administratief terrein. Zij voert het beheer over de aan ons notariskantoor toevertrouwde derdengelden. De notarissen hebben dankzij Ilja op elk gewenst moment van de dag inzage in de financiële administratie. Dit is één van de kernverantwoordelijkheden van de notarissen van Van Wijk, waarop onze klanten kunnen vertrouwen.

 

Aanwezigheid:

Maandag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Stuur een bericht

Marjolein Visser

Specialist in Ondernemingsrecht

Marjolein Visser werkt al sinds 1992 bij Van Wijk Notarissen. Zij heeft zich in die vele jaren onder meer bekwaamd in de ondernemingsrechtpraktijk, mede als rechterhand van Paul Gorsira. Aandelenoverdrachten, oprichtingen van verschillende soorten rechtspersonen en alle bijbehorende zaken, behoren tot haar specialismes. Daarnaast vervult Marjolein een onmisbare rol bij de continuïteit van de digitale processen die Van Wijk Notarissen gebruikt voor een efficiënte uitvoering van taken en opdrachten.

 

Aanwezigheid:

Maandag tot en met donderdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Stuur een bericht

Marloes Kloosterman

Specialist in secretariële en organisatorische ondersteuning

Marloes Kloosterman zorgt voor alle secretariële en organisatorische zaken bij Van Wijk Notarissen sinds 1999. Ook het verwerken van vertrouwelijke gegevens, het controleren van afgesproken procedures, en het opstellen van documenten en akten in de familierechtelijke praktijk zijn haar hoofdtaken.

 

Aanwezigheid:

Dinsdag en vrijdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

Donderdag
van 9:00 tot 14:30 uur.

 

Stuur een bericht

Ingrid van Deursen

Administratieve Ondersteuning

Met vele jaren werkervaring bij andere lokale notariskantoren, is Ingrid van Deursen al sinds 2005 werkzaam in de onroerend goedsectie van Van Wijk Notarissen. Achter de schermen is zij een administratieve en essentiële toeverlaat. Het soepel laten verlopen van alle dossiers is haar hoofdtaak. Ingrid is verantwoordelijk voor alle hypothecaire doorhalingen op kantoor en weet daarnaast van de gang van zaken in lopende dossiers. Gedegen, coöperatief en collegiaal zijn haar kernwaarden.

 

Aanwezigheid:

Maandag
van 9:00 tot 15:00 uur.

Woensdag
van 11:00 tot 17:00 uur.

Donderdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

Stuur een bericht

Marco Boot

Digitale ondersteuning & archivering

Marco zorgt sinds 2011 voor de digitale opslag en archivering van alle afgehandelde dossiers. Zo kunnen de medewerkers van Van Wijk op elk gewenst moment van de dag afgewikkelde en gesloten dossiers inzien en vragen van cliënten over deze zaken snel beantwoorden. Daarnaast zorgt hij voor een accurate administratie van de urenregistratie van alle medewerkers van Van Wijk Notarissen.

 

Aanwezigheid:

Maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 13:30 uur.

 

Stuur een bericht